Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Ezybox II Square 90x90cm

Lastolite Softbox Ezybox II Square 90x90cm

Artikelnummer: 1002161
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Lastolite Ezybox II Square
Lastolite Ezybox II Square Softbox 90x90 cm designad för systemkamerablixtar, Elinchrom Quadra samt övriga studioblixtar. Softboxen ger blixten ett "mjukare" ljus med behaglig övergång mellan ljus och skugga. Ezybox II Square 90x90 cm är med sin storlek utmärkt för porträtt till helfigur och ger en mycket jämn ljusbild. Softboxen är mycket enkel att montera upp och ned vilket gör den lämplig både till studion och "on location".

Köp till hållare till din Ezybox II för montering av upp till två st kamerablixtar (se tillbehör).
För montering av Elinchrom Quadra behövs hållaren samt en spigo/gängad tall (LA-2705).
För använding av studioblixt tillsammans med Ezybox II finns ett stort utbud av adapterringar för olika blixtfabrikat.

Ezybox II Square - Large: (A) 94cm, (B) 120cm, (C) 90cm, (D) 90cm, (E) 54cm

OBS
Hållare för blixt säljs separat. Se tillbehör.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.