Wi-Fi 2,4G Control box LG-W2,4G

LedGo Wi-Fi 2,4G Control box LG-W2,4G

Artikelnummer: 1034427
1 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ledgo WiFi 2.4G Control Box LG-W2,4G

Trådlös kontrollenhet för användning tillsammans med Ledgos WiFi-kompatibla LED-belysningar. Ger möjlighet till trådlös styrning av ljusstyrka och färgtemperatur från en smartfon eller surfplatta (app finns för både iOS och Android).

Räckvidden är 15 meter och med 512 kanaler att välja på är det ingen risk att man råkar styra någon annan belysning. Baksidan har klämfäste för montering på stativ.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.