Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

APO-Telyt-M 135mm f/3,4

Leica APO-Telyt-M 135mm f/3,4

Artikelnummer: 1001312

Ett imponerade allround objektiv. Designad för Lecias M-kamera

41 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

APO-Telyt-M 135mm f/3,4
UV-filter L395 SMC 49 mm
Polarisationsfilter cirkulärt 49mm
43 104 SEK
APO-Telyt-M 135mm f/3,4
Bakre objektivlock M
Rengörings kit för optik
42 249 SEK
APO-Telyt-M 135/3,4
Ett imponerade allround objektiv. Designad för Lecias M-kamera. Med en bländare på 3.4 har den mycket bra ljusinsläpp även mulna dagar.

Väldesignad optik
Linserna i objektivet är gjorda för att kunna återge de fina detaljerna, konstrasten och färgomfånget som var på fotoplasten. Och även för att minska distorsion, kromatiska aberrationer och lens flare som lätt uppstår när man fotar i tex motljus.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.


@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.