C-Lux Guld

Leica C-Lux Guld

Artikelnummer: 1041216
 • 15x zoom med 1" sensor som utan problem går ner i fickan.
 • Brännvidden motsvarar 24-360 mm och kameran har inbyggd bildstabilisator.
 • 4K-video och slowmotion i FullHD
 • RAW-format och 4K-Photo ger dig kreativa möjligheter.
 • Skicka bilder till mobilen via Wifi

Välj färg

10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Exklusiv kompaktkamera från Leica

Den eleganta kompaktkameran har en 1” sensor med en upplösning på 20 tar bilder upp till 10 bilder per sekund. Den 5-axliga bildstabiliseringen underlättar och förbättrar fotografering eller filmning, då den reducerar oskärpa genom att eliminera skakningar. Leica C-Lux kan filma i 4K 30p eller FullHD 60p för att du ska kunna filmar videoklipp i högkvalitet. Leica C-Lux passar dig som vill ha en smidig och snygg kompaktkamera som passar både i hemmet, på stan eller semesterresan.

Fördelar

 • 1” mos sensor på 20 megapixlar
 • 4K-filmning
 • 5-axling bildstabilisering
 • 15x optisk zoom (motsvarande 24-360mm)
 • 1” sensor på 20 megapixlar
 • Rawformat
 • WIFI och Bluetooth

1” sensor på 20 megapixlar och 4K filmning

I Leica C-Lux sitter det en 1” sensor på 20 megapixlar som kan sträcka sig ända upp till ISO 25 600 för att du ska kunna fotografera och filma i dunkla miljöer. Kameran kan fota i JPG eller RAW, för dig som vill ha möjlighet att kunna redigera dina bilder och få ut det mesta av bildfilerna. C-Lux har möjligheten att filma i 4K vilket ger dig högupplöst video i ett kompakt format.

5-axlig bildstabilisering och 15x optisk zoom

Lecia C-Lux har en 5-axlig bildstabilisering som gör att du får mindre skakningar och vibrationer när du fotograferar eller filmar. Tack vare bildstabiliseringen är det lätt att få skarpa bilder även när du zoomat in maximalt upp till 15x optisk zoom, det motsvarar en brännvidd 24-360mm på en 35mm systemkamera. Tack vare den långa optiska zoomen blir kameran mycket universal då du kan fotografera exempelvis landskap eller zooma in djur på längre avstånd.

Kompaktkamera med sökare och touchskärm

Kameran har en elektronisk LCD sökare som har 100% täckning och en upplösning på 2,33 megapixlar med möjlighet att justera dioptriinställningar. Föredrar du att använda kameradisplayen är Lecia C-Lux utrustad med en tryckkänslig 3”pekskärm. Fotografera med Leica C-Lux är enkelt då skärmen eller displayen visar hur din bild kommer att bli innan du tagit bilden.

Levereras med

Lecia C-Lux Guld
Kamerabatteri BP-DC15 Li-ion
AC Adapter
USB-Micro B kabel

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.