Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

M-A silver

Leica M-A silver

Artikelnummer: 1014590
  • Analog Leica-kamera.
  • Helt mekanisk.
  • Avskalad design.
48 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Den helt mekaniska kameran
Leica M-A är den analoga kameran som har blivit ordentligt reducerad till det väsentliga att det öppnar upp helt nya kreativa möjligheter för dig som fotograf. Den är helt mekanisk och har varken skärm, exponeringsmätare eller batterier. Slutartid och bländare ser du direkt på kameran och objektivet så att du kan koncentrera dig på motivet helt och hållet.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.