Trådlösa hörlurar med branschledande brusreducering

Sony WH-1000XM4 Black

Artikelnummer: 1051205
 • Handsfreesamtal och röstassistent-stöd
 • Upp till 30 timmars batteritid
 • Kan parkopplas till två enheter
 • Speak-to-chat
 • Hopfällbara med medföljande fodral
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

WH-1000XM4 Black
USB-C - USB-C- 1,5m svart
USB-C strömadapter FastCharge PD 18W
4 488 SEK
Med WH-1000XM4 har Sony tagit fram en trådlös over ear-hörlur med aktiv brusreducering som levererar utmärkt ljudkvalitet ihop med en mängd smarta funktioner för en oöverträffad lyssnarupplevelse. Tack vare Bluetooth-teknik kan du uppleva förstklassigt ljud under trådlös frihet med upp till 30 timmars batteritid och inbyggd mikrofon låter dig ha tydliga handsfreesamtal. På sidan av kåpan har du kontroller för att ta emot samtal och styra musiken, och med stöd för både Google Assistant och Alexa kan du får personlig röstassistans utan att plocka fram mobilen. Hög komfort låter dig ha på dig Sony WH-1000XM4 i många timmar och hopfällbar konstruktion gör dem enklare att förvara och transportera.

Fördelar Sony WH-1000XM4

 • Branschledande brusreducering som stänger ute omgivningens oljud
 • Trådlös frihet med Bluetooth 5.0
 • Analog förstärkare
 • Speak-to-Chat pausar musiken när börjar prata
 • Anpassningsbar ljudreglering justerar ljudet efter din i omgivningen
 • Accelerationssensorer gör så musiken pausas när du tar av dig hörlurarna
 • Kompatibla med Google Assistant och Alexa

Branschledande brusreducering

WH-1000XM4-hörlurarna har avancerad brusreducering som stänger ute ännu större andel av ljuden med hög och mellanhög frekvens – oavsett om du sitter på ett flyg eller chillar på ett kafé. Teknik med dubbla brussensorer med två mikrofoner i varje öronkåpa registrerar omgivningsljud och skickar informationen vidare till HD-brusreduceringsprocessorn QN1 som med hjälp av en ny algoritm lägger på brusreducering i realtid i en rad olika ljudmiljöer. Tillsammans med ett nytt Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) känner den av och anpassar sig till musik- och brussignaler samt akustiska egenskaper mellan element och öron över 700 gånger per sekund.
Sony WH-1000XM4

Verklighetstroget ljud

En analog förstärkare som byggts in i HD-brusreduceringsprocessorn QN1 ger ett oöverträffat signalbrusförhållande för låg distorsion och fantastisk ljudkvalitet för bärbara enheter. Kraftfulla 40 mm-element med LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) gör hörlurarna perfekta för tunga beats. De återger ett fullständigt frekvensomfång upp till 40 kHz.

Speak-to-Chat

När du börjar prata stänger Speak-to-Chat av musiken automatiskt och släpper in omgivningsljudet så att du enkelt kan delta i samtalet – smidigt om du inte vill ta av dig hörlurarna eller om du har händerna fulla. Den här smarta funktionen är baserad på teknik för exakt röstupptagning och använder fem mikrofoner som är inbyggda i hörlurarna samt avancerad bearbetning av ljudsignaler som känner igen och reagerar på din röst. När samtalet är över återupptas musiken.

30 timmars batteritid

Slipp sladdar med WH-1000XM4 tack vare Bluetooth-anslutning. Hörlurarna kan till och med parkopplas med två Bluetooth-enheter samtidigt. När ett samtal kommer in känner hörlurarna av vilken enhet som ringer och ansluter till den automatiskt. Du växlar snabbt och smidigt mellan enheterna genom att trycka på en knapp. Med hela 30 timmars batteritid har du tillräckligt med laddning även för långa resor. Har du bråttom att ladda kan du få 5 timmars laddning på bara 10 minuter med nätadaptern (säljs separat).

Levereras med

 • Sony WH-1000XM4 Svart
 • Fodral
 • Kontaktadapter för användning på flygplan
 • Hörlurskabel, 1,2 m
 • USB-C-kabel, 20 cm
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.