On-ear-hörlurar

On ear-hörlurar är sköna hörlurar med huvudbygel och stora öronkuddar som ligger ovanpå och runt om öronen. De ger dig ett stort ljud som passar lika bra för att lyssna på musik som för studiomonitorering. Hos oss på Scandinavian Photo hittar du både trådade och trådlösa on ear-hörlurar till bra priser. Köp online eller besök oss i våra butiker.

80 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.