On-ear-hörlurar

On ear-hörlurar Àr sköna hörlurar med huvudbygel och stora öronkÄpor med mjuka kuddar som ligger ovanpÄ eller runt om öronen, dÀrför kallas de Àven för over-ear-hörlurar. De ger dig ett stort ljud som passar lika bra för att lyssna pÄ musik som för mixning och ljudredigering i studio. Hos oss pÄ Scandinavian Photo hittar du bÄde trÄdade och trÄdlösa on ear-hörlurar till bra priser. Köp online eller besök oss i vÄra butiker.

Filtrering
Visar 88 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande Àr vÄr passion.

Vi pĂ„ SP Ă€lskar kreativitet och vĂ„rt fokus Ă€r att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade mĂ€nniskor. Med personlig service och expertrĂ„dgivning skapar vi lösningar som Ă€r skrĂ€ddarsydda för dig och ditt Ă€ndamĂ„l – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev

HÀng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att fÄ nyhetsbrev frÄn Scandinavian Photo. Som prenumerant fÄr du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna frÄn ledande varumÀrken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke Àr frivilligt och du kan nÀr som helst avregistrera dig eller Äterkalla ditt samtycke. LÀs mer om vÄr personuppgiftsbehandling och dina rÀttigheter i vÄr integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn Àr tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara lÀnken till senare, skicka till en vÀn eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
LĂ€nk till kundvagn