On ear-hörlurar

On ear-hörlurar är sköna hörlurar med huvudbygel och stora öronkuddar som ligger ovanpå och runt om öronen. De ger dig ett stort ljud som passar lika bra för att lyssna på musik som för studiomonitorering. Hos oss på Scandinavian Photo hittar du både trådade och trådlösa on ear-hörlurar till bra priser. Köp online eller besök oss i våra butiker.

74 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Hörlurar
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.