Midi-keyboard

Ett MIDI-keyboard må se ut som en synth eller elpiano, men de är en fysisk klaviatur för ett digitalt musikskapande. Anslut ditt MIDI-klaviatur till din dator/DAW via USB och skapa musik via musikprogramvara. Vi har mindre, portabla MIDI-keyboards med 25 tangenter och upp till fullstora klaviaturer med 88 tangenter. Köp online eller besök oss i butik.

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Synth & keyboard
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.