Synth & Keyboard

Spela in egen elektronisk musik med en synth eller keyboard kopplad till datorn. Hos oss hittar du elektroniska synthesizers, MIDI-keyboards, digitalpianon, samplers, sequensers och grooveboxes för att du ska kunna komma igång med ditt musikaliska skapande. Välj bland varumärken som Teenage Engineering, Native Instrument, Roland med flera. Köp online eller besök oss i butik.

122 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Färg
Yttermått bredd
Yttermått höjd
Yttermått djup
Material
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.