Synthesizer & Sampler

Köp synth hos Scandinavian Photo och börja spela in egen elektronisk musik! Vi säljer både digitala och analoga synthesizers, samplers, sequencers och trummaskiner för att du ska komma igång eller nå nästa nivå av ditt musikskapande, och det är enklare än du tror. Hos oss hittar du både så kallade "pocket operators" till synthar med traditionell klaviatur så det finns något för alla och för alla tillfällen. Välj mellan kända varumärken som som teenage engineering, Roland och Native Instruments. Köp synth och sampler direkt online eller besök oss i butik.

Filtrering
  Visar 54 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn