Slitstark XLR-kabel med metallkontakter, 3 meter

Pulse Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 3 meter

Artikelnummer: 1013745
  • Hög signalkvalitet – även över längre sträckor
  • Kontakter i metall
  • Levereras med färgkodsringar så du enkelt kan strukturera dina kablar

Välj variant

159 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 3 meter
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
293 SEK

Mycket slitstark mikrofonkabel som håller länge

XLR-kablarna från Pulse är konstruerade med slitstarka, störningsfria material som bibehåller en hög signalkvalitet, även över längre sträckor. Kabelns kontakter har helgjutna bakstycken med metallchassi som ger en lång livslängd. I förpackningen medföljer också färgkodsringar, så att du enkelt kan hålla reda på vilken kabel som går till vilken enhet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.