XLR-kablar

XLR-kabel är en balanserad kabel som är vanlig till mikrofoner, förstärkare och högtalare där du vill ha minsta möjliga störning. XLR-kontakten förekommer i flera olika varianter, där den 3-poliga är vanligast, som består av två pluspoler och en minuspol tillsammans med separat jord. Detta gör ljudsignalen balanserad med en hög kvalitet, även i långa kablar. Hos Scandinavian Photo hittar du både korta och långa XLR-kablar av hög kvalitet från Pulse, Sennheiser och Cordial med flera. Köp XLR-kabel online eller i butik.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn