Sennheiser HSP Essential headset (black & EW anslutning)
Artikelnummer: 1040840

Sennheiser HSP Essential headset (black & EW anslutning)

HSP Essential headset (black & EW anslutning)

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Justerbar bygel
  • Klarar hög ljudvolym
  • Finns i två färger
2 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

HSP Essential OMNI

Tack vare den justerbara bygeln anpassar sig HSP Essential Omni perfekt till varje huvudstorlek och form. När den justerats, känns den knappt, eftersom den optimalt balanserade lätta designen på bara 25 gram ger ett mycket litet tryck. Ytterligare - mikrofonarmen kan positioneras antingen på höger eller vänster sida - beroende på användarens önskemål.

Professionell headmic som passar varje budget.

HSP Essential Omni har Sennheisers provade och äkta högkvalitets kondensatorkapsel KE 4. Den är rundtagande och ger ett klart, varmt och distorsionsfritt ljud även med starka röster. Dess patenterade membran med paraplydesign ger ett pålitligt skydd mot fukt.

Komponenterna som utgör HSP Essential Omni, som den särskilt smala mikrofonarmen, som gjorts så liten som möjligt för att inte synas när den används. Välj mellan svart och beige för att göra den så osynlig som möjligt. Dess lätta, kompakta form är exceptionellt robust och designad för lång livslängd.

Levereras med

  • HSP Essential Omni
  • Mjuk påse
  • Puffskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.