Headset-mikrofoner

En headset-mikrofon eller head mic som de också kallas, placeras bakom huvudet eller runt örat så den lilla myggmikrofonen hamnar nära munnen och ger dig en handsfree-installation med full frihet på scen för att hålla tal, sjunga och röra dig fritt. Vi har headset-mikrofoner från kända varumärken som Sennheiser, Røde och DPA med flera. Köp direkt online med snabb leverans.

21 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Mikrofoner
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.