Sennheiser SL Headmic 1 Beige
Sennheiser SL Headmic 1 Beige

Sennheiser SL Headmic 1 Beige

SL Headmic 1 Beige

Artikelnummer: 1018876
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Bekväm och diskret headmic
  • 3,5mm tele EW-plugg
  • Väger endast 7 gram
5 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Diskret och bekväm headmic
SL Headmic 1 är en extremt diskret och bekväm headmic med 3,5 mm tele EW-plugg. Den är bestyckad med den beprövade och omtyckta rundtagande MKE 1 mikrofonkapseln. Med dess justerbara nackband gör dess användning mycket bekväm för alla. Den är extremt lätt (7 g) med en robust metallram som gör långvarig bekymersfrit. SL Headmic levereras med en robust och elegant mjukt fodral, som också kan har plats för en bodypack sändare.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.