Olympus Telefon-mikrofon TP8 svart

Olympus Telefon-mikrofon TP8 svart

Telefon-mikrofon TP8 svart

Artikelnummer: 307902
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Mikrofon för inspelning av telefonsamtal
  • Spelar in både telefonens ljud och din egen röst
  • Mikrofonen ansluts till en ljudinspelare, sedan pratar du som vanligt i telefonen vid samma öra som öronmusslan
349 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

TP-8 är en mikrofon för inspelning av telefonsamtal. Sätt i mikrofonen i fickminnet/diktafonens mikrofoningång och sätt sedan i öronmusslan i ditt öra. Du pratar sedan som vanligt i telefonen genom att hålla upp den till örat där du har öronmusslan. Mikrofonen fångar upp ljudet från telefonens högtalare samt din egen röst när du pratar så båda blir inspelade till ljudinspelaren.

Mikrofonen passar i ett 3.5 mm monouttag.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.