Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Shure MV7
Artikelnummer: 1049873

Shure MV7

MV7 – Klassisk studiomikrofon för tal, sång och instrument

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • Baserad på Shure Sm7B
 • Inbyggd ljudkort med hörlursutgång
 • Både XLR- och USB-anslutning
2 799 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Inspirerad av den legendariska SM7B kommer nu Shure MV7 – perfekt för dig som vill ha riktigt bra ljud till en vettig peng. Denna mikrofon passar perfekt för kreatören som spelar in podd, intervjuer eller vill spela in instrument och sång. Använd den traditionella XLR-utgången eller koppla enkelt ihop dig med din dator via USB-uttaget där du även kan styra inspelnings- och lyssningsnivåer. Ställ in ljudet ytterligare via Shures kostnadsfria app ShurePlus™ som är både Android- och iOS-kompatibel.

Fördelar

 • Passar för poddcast, intervjuer, sång och instrument
 • Ljudegenskaper från Shures klassiska mikrofon SM7B
 • Mikrofon med USB-ljudkort och hörlursutgång
 • Välj mellan att ansluta via USB- eller XLR-kabel
 • Robust konstruktion i metall med inbyggd hållare
 • Automatisk nivåkontroll som låter dig fokusera på ditt innehåll
 • ShurePlus™ – ladda ner kostnadsfri app 
Shure MV7

Livs levande klassiker i en mindre, modern förpackning

Shures SM7B är en levande klassiker i studiosammanhang – oavsett om det handlar om radio, podcast, sång – eller till och med att spela in högljudda gitarrförstärkare eller trummor. SM7B är en riktig mångsysslare och VM7 är inget undantag. Med inbyggt USB-ljudkort som låter dig koppla mikrofonen direkt till din dator och automatisk nivåkontroll via mjukvara kan du fokusera på det som är viktigt – ditt innehåll – och låta mikrofonen sköta resten. Ljudkortsfunktionen gör det också möjligt att ansluta hörlurar så du slipper krångliga adaptrar, sladdar och annat som kan krävas vid användning med klassiska ljudkort.

Mångsidig mikrofon med dubbla anslutningsalternativ

MV7 är mindre och smidigare än SM7B, men behåller mycket av karaktären från den klassiska mikrofonen. Mikrofonen passar perfekt för podcast, sånginspelning, att micka upp förstärkare och instrument – ja, allt du kan tänka dig vilja spela in helt enkelt – och det bästa av allt är att du bara kan plugga in och köra. 

Välj själv hur du vill ansluta din Shure MV7 då den har både en XLR-kontakt och en microUSB-port. Det gör att du både kan koppla in den direkt i datorn eller till ett ljudkort eller mixerbord beroende på hur din studio-setup ser ut.

Levereras med

 • Shure MV7
 • 3m Micro-B till USB-A kabel
 • 3m Micro-B till USB-C kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.