Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Artikelnummer: 1053099

Neumann U 87 Ai Studio Set

Stormembransmikrofon med valbar upptagningskaraktär

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Legendarisk kondensatormikrofon
  • Kardoid, rundupptagande & figure-8
  • XLR-anslutning
34 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Neumann U87 Ai är förmodligen den mest kända studiomikrofonen över hela världen sen dess debut 1967. En klassiker som låter lika bra på tal som på instrument och sång. Med valbar upptagningskaraktäristik, högpassfilter och lågt egenbrus är Neumann U87 Ai det självklara valet för dig som vill uppgradera ditt ljud. I detta studioset ingår en stötdämpad mikrofonhållare för att garantera bästa möjliga ljud för tal och sång.

Fördelar

  • Världens mest kända studiomikrofon
  • Kondensatormikrofon med stort membran
  • XLR-anslutning med fantommatning
  • Klassiskt ljud med balanserad frekvensrespons
  • Tre polära mönster: omni, kardioid, figur-8
  • Växlingsbar högpassfilter
  • Mycket lågt egenbrus

Hög kvalitet i över 50 år

U 87 Ai från tyska Neumann är en sann legend bland mikrofoner. Den introducerades 1967 och har format ljudet av otaliga hitskivor under de senaste 50 åren. U 87 Ai är en stormembransmikrofon av kondensatortyp med XLR-koppling. Dess avsmalnande kropp och ikoniska grillkapsel-design har blivit nära på en standard för hur studiomikrofoner ser ut än idag. Detsamma gäller ljudet: U 87 Ai representerar studiokvalitet och satt ribban för vad andra mikrofoner mäts mot.

Tekniskt sett har formeln för U 87 Ai varit oförändrad i årtionden. Mikrofonen använder samma kondensorkapsel med dubbla membran som sin föregångare, den inte minst legendariska U 67 från början av 1960-talet. Resultatet är en studiomikrofon med oöverträffad klarhet. Dess naturliga ljud och unika mellanregisternärvaro gör U 87 Ai till den ultimata röstmikrofonen, hyllad av sångare och ingenjörer, liksom det främsta valet för tal-sammanhang, till exempel voice over, dubbning och ljudböcker.

Valbart ljudupptagningsmöster

Olika situation och inspelningar kräver olika typer av ljudupptagning. Neumann U 87 Ai har en switch där du kan välja mellan tre olika polärmönster; kardoid (njure), omni (rundupptagande) och Figure-8 (åtta). På så sätt kan du använda mikrofonen både för röstinspelning som för körer, och från akustisk gitarr till trummor. På grund av sin solida basrespons och utmärkta mellanregisterdetaljer syns den ofta framför bas- och gitarrer. För klassiska inspelningar används U 87 Ai ofta som spotmikrofon för solister, t.ex. cello. 

Levereras med

  • Neumann U 87 Ai studiomikrofon
  • Shockmount mikrofonhållare
Levereras i trälåda
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn