Mikrofonstativ

Med mikrofonen i ett mikrofonstativ blir ljudupptagningen handsfree och enkel på scenen. Vi har mikrofonstativ i hög kvalitet för bord eller golvstående, med olika egenskaper för att passa just ditt behov. Se vårt utbud här och köp direkt online eller besök oss i butik och prata med vår kunniga personal.

14 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Mikrofontillbehör
Filtrering
Varumärken
Funktioner
Max höjd
Vikt
Min höjd
Hopfälld längd
Max belastning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.