Ljusrör

Lasersvärd? Nja, nästan! LED-ljusrör må se ut som inspirerat av science fiction men är ett enkelt sätt att skapa kreativ belysning och ljussättning när du fotograferar eller filmar i studio eller utomhus, till allt från produktfotografering, porträtt eller när du skapar content för TikTok, Youtube och andra sociala mediekanaler. Vi har ett stort utbud av ljusrör med RGB-belysning till bra priser. Köp LED tubes direkt online eller i våra butiker.

25 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.