Bakgrunder

Här hittar du ett stort utbud av olika fotobakgrunder, både till video- eller fotostudion och gaminghörnan. Med en fotobakgrund förvandlar du en rörig bild till ett proffsigt porträtt med enkla medel och får en bild med neutral bakgrund där fokus ligger på själva motivet. Vi har också tillbehören till fotobakgrunder för att kunna ordna en fast installation med upphängning eller väggfästen. Se vårt utbud av bakgrunder för både nybörjare och proffs och köp online eller i våra butiker.

96 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Fotostudio
Varumärken
Färg
Max höjd
Garanti
Vikt
Max belastning
Min höjd
Hopfälld längd
Funktioner
Storlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.