Green screen

En green screen Àr en grön bakgrund som anvÀnds ihop med chroma key-teknik för att separera objekt eller skÄdespelare frÄn bakgrunden under filminspelning. Metoden gör det möjligt att i efterhand ersÀtta den gröna bakgrunden med olika miljöer eller platser för att skapa visuella effekter. Green screens anvÀnds inom film- och TV-produktion men ocksÄ vid streaming i hemmet. Se vÄrt utbud av gröna bakgrunder för bÄde gaming, streaming och större produktioner hÀr och köp green screen direkt online med snabb leverans.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande Àr vÄr passion.

Vi pĂ„ SP Ă€lskar kreativitet och vĂ„rt fokus Ă€r att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade mĂ€nniskor. Med personlig service och expertrĂ„dgivning skapar vi lösningar som Ă€r skrĂ€ddarsydda för dig och ditt Ă€ndamĂ„l – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev

HÀng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att fÄ nyhetsbrev frÄn Scandinavian Photo. Som prenumerant fÄr du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna frÄn ledande varumÀrken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke Àr frivilligt och du kan nÀr som helst avregistrera dig eller Äterkalla ditt samtycke. LÀs mer om vÄr personuppgiftsbehandling och dina rÀttigheter i vÄr integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn Àr tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK