Dämpat belysningsstativ för ljus, ljud och tillbehör

CARUBA Belysningsstativ Dämpat

Artikelnummer: 1049864
  • Klarar belastning upp till 6 kg
  • Maximal höjd upp till 260 centimeter
  • Praktisk bärväska medföljer
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Belysningsstativ Dämpat
Klämma LSA-01 Universal
Super Clamp 2058 2pcs 1/4" & 3/8"
1 067 SEK
Belysningsstativ Dämpat
Red Whips 12-pack
Studioklämma Svart/Orange medium 2 st
1 007 SEK

Dämpat belysningsstativ för ljus, ljud och tillbehör

Caruba LS-3 belysningsstativ består av tre sektioner som kan justeras i höjdled. Stativen har en låg vikt på drygt ett och ett halvt kilo samt en maximal höjd på 260 centimeter. Stativet har ett universellt tappfäste (5/8”) med en 1/4”-gänga. Stativet klarar att bära upp utrustning upp till 6kg. Stativet är perfekt för dig som vill montera studioutrustning, LED-belysningar eller andra typer av tillbehör. Du får med en praktisk bärväska till ditt stativ för transport och förvaring.

Fördelar

  • Klarar belastning upp till 6kg
  • Maximal höjd upp till 260 centimeter
  • Praktisk bärväska medföljer

Levereras med

  • Caruba LS-3 dämpat belysningsstativ
OBS! Ett stort parti med belysningsstativ har ett tryckfel på kartongen, där det står 4kg istället för 6kg. Belysningsstativet klarar 6kg belastning trots att det står 4kg på kartongen, feltryck från fabrik.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.