Avancerat tangentbord med kreativt inmatingshjul

Logitech Craft Nordisk

Artikelnummer: 1043167
  • Bakgrundsbelysta tangenter med automatisk ljusstyrka
  • Kreativt inmatningshjul för ex. Photoshop CC, Illustrator och appar
  • Pekkänsliga kontroller
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Avancerat tangentbord med kreativt inmatingshjul

Högkvalitativt tangetbord med flera unika funktioner som effektiviserar och underlättar ditt arbetsflöde. Det har ett inmatningshjul som du kan anpassa efter det program du använder och pekkänsliga kontroller för hög precision. Bakgrundsbelysta tangenter som börjar lysa när dina händer närmar sig och med en ljusstyrka som automatiskt justeras med omgivningsljuset.

Fördelar

  • Kreativt inmatningshjul
  • Bakgrundsbelysta tangenter automatisk ljusstyrka
  • Tysta knappar med hög respons

Anpassningbart och kreativt inmatningshjul

Logitech Craft har utrustats med ett kreativt inmatningshjul som anpassar sig efter den app du använder och ger dig omedelbar tillgång till specifika funktioner för den uppgift du ägnar dig åt. De pekkänsliga kontrollerna gör att du kan effektivisera ditt arbetsflöde. I Windows® eller macOS kan du justera ljusstyrkan i Adobe Photoshop® CC, ändra linjebredd i Adobe Illustrator® CC, redigera bilder i Adobe Lightroom®Classic CC och mer genom att vrida på ett hjul. Windows-användare kan ändra textstorlek i Microsoft PowerPoint®, skapa diagram direkt i Microsoft Excel®

Logitech Craft i Adobe Lightroom Classic CC

Bakgrundsbelysta och tysta tangenter

Tangentbordet har bakgrundsbelysning som aktiveras när den slås på, och tangenterna börjar lysa när dina händer närmar sig. De bakgrundsbelysta tangenterna justerar automatiskt ljuset när ljusförhållanden förändras. Tangentbordet är framtaget för effektivitet, stabilitet och precision. Ökad tangentstabilitet minskar ljudet och optimerar responsen så att du känner varje tangentslag.


Logitech Craft i Adobe Photoshop CC

Levereras med

  • Logitech Craft
  • Unifying-mottagare
  • Laddningskabel
  • Bruksanvisning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.