Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Negativ färgfilm Redscale 50-200 120-film 3-pack

Lomography Negativ färgfilm Redscale 50-200 120-film 3-pack

Artikelnummer: 1005742
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Lomography Redscale XR 50-200

Redscale XR 50-200 är en redscale-film som ger varma toner till dina bilder. Filmen har ett utökat exponeringsintervall på 50-200 och ger nyanser av rött, orange och gul men även en sval blå ton, vilket ger dig massor av kreativ kontroll och obegränsade fotograferingsmöjligheter.

  • För användning med mellanformatskameror
  • ISO 50-200
  • Negativ färgfilm

Denna förpackning innehåller 3 st rullar 120-film.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.