Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Petzval 58mm f/1,9 Bokeh Control Art Lens Brass

Lomography Petzval 58mm f/1,9 Bokeh Control Art Lens Brass

Artikelnummer: 1025862
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Världens första Petzval-optik med full bokeh-kontroll
Denna nya Petzval-lins med en brännvidd på 58 mm och ljusstyrka på f/1,9 låter dig styra bokeh-effekten i dina bilder som aldrig förr. Objektivet har en ny revolutionerande mekanism som gör det enklare än någonsin att justera virveleffekten i dina foton. Kontrollringen som är placerad på ovansidan av objektivet låter dig justera virveleffekten i sju nivåer för full bokeh-kontroll. Genom att flytta ringen mellan de olika nivåerna justerar du avståndet mellan linselementen vilket påverkar styrkan i virveleffekten.

Petzval 58mm Bokeh Control Art Lens passar till allt från landskap och arkitekturfotografi till gatufotografering, stadsbilder, porträtt, mode, familjefoton och allt annat du kan tänka dig. Objektivet är kompatibelt med Nikon F-fattning, såväl analoga som digitala kameror. Detta medför otroliga möjligheter; du kommer kunna skapa verkligen unika bilder i 35 mm-format och digitala filmer.

Bilden får skarpa och tydliga mittenpartier, stark färgmättnad, konstnärliga vinjetter, kort skärpedjup och fantastiskt vacker bokeh. Petzvalobjektivet är perfekt för porträttfotografering då du vill att ditt motiv ska vara bildens mittpunkt. Genom att fotografera med en stor bländare kommer dina bilder att bli mjuka med stark bokeh medan en liten bländare ger dig superskarpa och klara bilder.

Varje objektiv är tillverkat i mässing och är utrustat med riktigt högkvalitativt glas och helt manuella funktioner utan några elektriska kontakter.

Några utvalda fotografer har fått testa objektivet och deras resultat är spektakulära. Ta en titt på deras bilder på Lomos hemsida.

Levereras med

  • Främre och bakre objektivlock
  • Läderpåse
  • Bok med fotografier och manual
  • Bruksanvisning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.