Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck Slingshot Edge 250 AW svart

Lowepro Kameraryggsäck Slingshot Edge 250 AW svart

Artikelnummer: 1021467
  • Rymmer en systemkamera med monterat objektiv, ett extra objektiv en liten surfplatta och personliga föremål
  • Rotera väskan smidigt från ryggen till bröstet för snabb åtkomst till din utrustning.
  • Stativhållare på baksidan av väskan
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Väderskyddad slingväska
Slingshot Edge är en slingväska som är designad för att förvara din kamerautrustning och ge snabb åtkomst. Du kan smidigt rotera väskan så att du har den på bröstet för att komma åt din utrustning och snabbt börja fota. Du kan röra dig med lätthet med slinväskan på ryggen då den har en tunn design, vadderad ryggdel och stabilt band.

Du får med vadderade avdelare som du kan justera så att väskans insida passar just din utrustning. Ett allvädersskydd skyddar din utrustning mot regn och fukt.

I en separat ficka kan du förvara din surfplatta, skyddad från stötar. Det finns även en öppen del för dina personliga tillhörigheter samt en sidoficka för en vattenflaska.

Levereras med två avtagbara remmar för att väskan ska kunna användas även med tyngre utrustningt.

Kapacitet
I Slingshot Edge får du plats med en liten systemkamera med monterat objektiv, ett extra objektiv, en blixt, surfplatta och personlig utrustning.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.