Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mörkerkikare LN-DM5-C 5x50 Digital Color Night

Luna Optics Mörkerkikare LN-DM5-C 5x50 Digital Color Night

Artikelnummer: 1026205
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt mörkerkikare med låg vikt
Digital mörkerkikare som kan användas både dagtid och på natten. Kikakren är stöttålig och har en inbyggd IR-lampa så att du kan se med den i de allra mörkaste miljöer. Färgbilden går  automatiskt över till svartvit när ljuset inte räcker till och du kan manuellt justera ljusstyrkan för att få den ultimata bilden.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.