Magewell USB Capture HDMI Plus

USB Capture HDMI Plus

Artikelnummer: 1032724
4 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Magwell USB Capture HDMI Plus

Med Magwell USB Capture HDMI Plus kan du spela in en HDMI signal med inbäddat ljud från en videokamera eller spelkonsol direkt på datorn samtidigt som bilden visas på en monitor, projektor eller skickas till en extern inspelningsenhet.

Fördelar:

  • Vidareskick av HDMI-signalen
  • Analog 3.5mm ljud in/ut-gång
  • Stöd för 4K60p 4:2:0
  • Automatisk nedskalning till 2k för streaming och inspelning

Magwell USB Capture HDMI Plus har två stycken HDMI-anslutningar, en Input och en Loop Thru-utgång. Tack vare Loop Thru-utgången får du möjlighet att spela in eller strömma en 2K HDMI signal samtidigt som signalen skickas vidare till en monitor, projektor eller en extern recorder i 4K60P 4:2:0-kvalitet.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.