Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB Capture HDMI 4K Plus

Magewell USB Capture HDMI 4K Plus

Artikelnummer: 1043486
  • Spela in och streama i 4K60p 4:4:4
  • Vidaresändning (loop through) av HDMI-signalen
  • Analog 3,5 mm in- & utgång för ljud
  • Ansluts via USB 3.0
6 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Magewell USB Capture HDMI 4K Plus

Spela in eller streama HDMI-signal i 4K-upplösning till din dator, tillsammans med inbäddat ljud från en videokamera eller spelkonsol. Med Magwell USB Capture HDMI 4K Plus kan du spela in, samtidigt som bilden visas på en monitor, projektor eller skickas till en extern inspelningsenhet.

Fördelar:

  • Vidaresändning (loop through) av HDMI-signalen
  • Analog 3,5 mm in- & utgång för ljud
  • Stöd för 4K60p 4:4:4
  • Ansluts via USB 3.0

Magwell USB Capture HDMI 4K Plus har två stycken HDMI-anslutningar, en ingång och en "loop through"-utgång. Genom detta har du möjlighet att spela in eller strömma en 4K HDMI-signal, samtidigt som den skickas vidare till en monitor, projektor eller en extern recorder i 4K 60p 4:4:4-kvalitet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.