USB Capture SDI Plus

Magewell USB Capture SDI Plus

Artikelnummer: 1032725
5 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Magwell USB Capture SDI Plus

Med Magwell USB Capture SDI Plus kan du spela in en SDI signal med inbäddat ljud från en videokamera direkt på datorn samtidigt som bilden visas på en monitor, projektor eller skickas till en extern inspelningsenhet.

Fördelar:

  • Vidareskick av SDI-signalen
  • Analog 3.5mm ljud in/ut-gång
  • Stöd för SD/HD/3G/2K SDI

Magwell USB Capture SDI Plus har två stycken SDI-anslutningar, en Input och en Loop Thru-utgång. Tack vare Loop Thru-utgången får du möjlighet att spela in eller strömma en SDI signal samtidigt som signalen skickas vidare till en monitor, projektor eller en extern recorder.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.