USB Capture SDI Plus

Magewell USB Capture SDI Plus

Artikelnummer: 1032725
5 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Magwell USB Capture SDI Plus

Med Magwell USB Capture SDI Plus kan du spela in en SDI signal med inbäddat ljud från en videokamera direkt på datorn samtidigt som bilden visas på en monitor, projektor eller skickas till en extern inspelningsenhet.

Fördelar:

  • Vidareskick av SDI-signalen
  • Analog 3.5mm ljud in/ut-gång
  • Stöd för SD/HD/3G/2K SDI

Magwell USB Capture SDI Plus har två stycken SDI-anslutningar, en Input och en Loop Thru-utgång. Tack vare Loop Thru-utgången får du möjlighet att spela in eller strömma en SDI signal samtidigt som signalen skickas vidare till en monitor, projektor eller en extern recorder.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.