Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MagGel Wallet v2

Magmod MagGel Wallet v2

Artikelnummer: 1033322
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

MagMod MagGel Wallet v2

Magmod är tåliga, smidiga och snabba ljusformare för kamerablixtar.

Fördelar:

  • Tillverkad i tåligt och flexibelt silikon
  • Magneter för montering
  • Passar i stort sätt alla blixtar

Magmod är en serie ljusformare tillverkade för att vara rejält tåliga och snabba att jobba med. Ljusformarna och monteringen runt blixten är tillverkade i kraftigt och flexibelt silikon vilket gör dom riktigt tåliga. Huvudfästet med två kraftfulla neodymmagneter träs på blixthuvudet och passar i stort sätt alla blixthuvud.

MagGel Wallet v2

MagGel Wallet v2 är en smidig förvaring och transportlösning för MagGel färgfilter och MagMask filter. Ett inbyggt magnetlås hjälper till att hålla fodralet stängt.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.