-31%

Kameraplatta 200PLARCH-14

Manfrotto Kameraplatta 200PLARCH-14

Artikelnummer: 304679
199 SEK290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar

Kameraplatta idealisk för vertikal fotografering

Ger möjlighet till justering för 90° fotografering med kamera. Förhindrar att kameran glider vid fotografering i höjdformat och med framtunga objektiv. Plattan har en förhöjd kant som gör att kameran inte roterar i verikalt läge. Kameraplattan fungerar tillsammans med Manfrotto snabbplatta/fäste RC2. 

  • Rektangulär snabbkopplingsplatta
  • Universal 1/4'' gängfäste
  • Underlättar fotografering 90° grader 
  • Tillverkad av aluminium

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.