Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kulled 468MGQ6 Hydrostatisk Magnesium Arca Swiss

Manfrotto Kulled 468MGQ6 Hydrostatisk Magnesium Arca Swiss

Artikelnummer: 1005096
  • Klarar av 16 kilo belastning
  • Magnesiumkonstruktion och hydraulisk låsmekanism
  • Arca-swiss fäste som snäpper in ovanifrån och håller fast kameran.
  • 3 vattenpass, en för varje rotationsaxel
3 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Manfrotto kulled 468MGQ6
Kompakt kulled i magnesium med låg vikt. Hydralisk låsmekanism som ger ett otroligt starkt lås, lämplig för tung kamerautrustning. Kulleden har kompletterats med Q6 Top lock snabbkoppling som är utvecklad för att ge fotografen en säker, snabb och enkel snabbkopplingsmekanism. Kameraplattan snäpper klämman ovanifrån, och så snart den griper tag, utlösen det en säkerhetssprint som stoppar plattan och förhindrar att kameran glider ut av misstag. Snabbplattan har 3 vattenpass, en för varje rotationsaxel.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.