Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativfot Video MVMXPROBASE

Manfrotto Stativfot Video MVMXPROBASE

Artikelnummer: 1030209
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fluidtech MVMXPROBASE till Manfrotto XPRO Enbensstativ.

Extra stadig fot som används för att få mjuka rörelser och förbättrad rörelsekontroll vid panorering när du filmar. Fötterna går att fälla in för enkel transport. MVMXPROBASE stativfot passar alla XPRO enbensstativ ifrån Manfrotto med undantag MXPROA3B.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.