Trevägshuvud 460MG 3D Magnesium

Manfrotto Trevägshuvud 460MG 3D Magnesium

Artikelnummer: 44726
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Manfrotto 460MG 3D
Ett innovativrikt 3D fotohuvud. Gjort i lättmagnesium. Kan positioneras i nästan vilken position du vill för att få den önskade inramningen av bilden. Smidiga gummiknopps reglage som tillåter fingertoppskänsla och man slipper långa handtag som kommer i vägen. Har 200-PL snabbplattan.

Manfrotto kameraplattor som passar:
200PL-38 / 200PLARCH-14 / 200PLARCH-38

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.