Lätt kamerarem tillverkad av vattentålig neopren

Matin Neoprene Joint Straight Strap Black

Artikelnummer: 1042240
  • Neopren är stötdämpande, värmeisolerande, oljebeständigt och vattentätt
  • Glidskydd med gummi för att remmen inte ska glida
  • Dubbla funktioner: Fungerar axel- eller handrem
  • Dubbellåsning för ökad säkerhet
169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Innovativ kamerarem i neopren

Detta är inte bara en vanlig kamerarem, utan denna är tillverkat i neopren precis som dykarens våtdräkt. Detta materialet är lätt, mjukt, tåligt och flexibelt. Fördelen med neopren är att det är vattentätt, stötdämpande, värmeisolerande och oljebeständigt. Detta gör att du får en snygg och stilren kamerarem som ligger skönt över din axel, nacke eller runt handleden.

Fördelar

  • Glidskydd med gummi
  • Dubbla funktioner: Fungerar som axel- eller handrem
  • Dubbellåsning för ökad säkerhet

Kameraremmens storlek

Kameraremmen är 5 cm bred och längden kan varieras mellan 11,2 cm upp till 14,2 cm vilket ger dig möjlighet att kunna justera längden för att den ska passa dig och din kamera perfekt. Tack vare neoprenen väger kameraremmen endast 104g. Du kan enkelt spänna loss kamera remmet genom spännet som är dubbellåst för att du eller någon annan oavsiktligt ska komma åt det av misstag. Remmen kan färga av sig på ljusa material. 

Levereras med

  • Matin Neoprene Joint Straight Strap Black

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.