Regnskydd Deluxe V2 svart

Matin Regnskydd Deluxe V2 svart

Artikelnummer: 1018567
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Flexibelt regnskydd med kamouflage

Matin M-7101 Deluxe Rain Cover är ett flexibelt regnskydd som passar de allra flesta digitala systemkameror med monterade objektiv. Ett transparent fönster låter dig ha full koll på kamerans LCD-skärm hela tiden, så att du kan hantera kameran som vanligt. För att få en så tydlig sökarbild som möjligt monteras skyddet innanför sökarmusslan så du kan arbeta ostört. Det finns två ärmar, en på vardera sida, så att du kan föra in dina händer under regnskyddet och komma åt kamerans kontroller. Öppningarna på dessa är elastiska, så att ingen fukt eller smuts skall kunna komma åt kameran. Regnskyddet går att använda både tillsammans med tele- och vidvinkeloptik tack vare den förlägningsbara huvan, som med hjälp av kardborre och elastiska band hålls på plats runt motljusskyddet. Det går även att använda regnskyddet tillsammans med stativ.

Fördelar:

  • Passar alla digitala systemkameror, med eller utan grepp
  • Fungerar med både vidvinkel och telelinser
  • Går att använda tillsammans med stativ
  • Full åtkomst till kameran och dess kontroller
  • Skyddar från fukt och smuts
  • Liten när den inte används
  • Enkelt handhavande
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.