Monarch HD HDMI

Matrox Monarch HD HDMI

Artikelnummer: 1004627
10 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Matrox Monarch HD är en smidig professionel enhet för att streama webbtv. Monarch HD kan samtidigt spela in en videoström med hög upplösning och bitrate samtidigt som den skickar en videoström anpassad för streaming. Detta gör att du får material i bra kvalite för efterbearbetningen av sändningen så du kan leverera bra kvalite på OnDemand-klippen. Det inspelade materialet kodas som högkvalitativ MP4-fil upp till 30Mbit/s till ett SD-kort, en USB-enhet eller en nätverkenhet. Videoströmen till streamingservern kodas i H.264 upp till 20Mbit/s och kan skickas via RTSP eller RTMP protokoll.

Enheten har en HDMI ingång som kan ta emot signal från till exempel en kamera eller videomixer. Inbäddat ljud i upp till åtta kanaler kan hanteras.

Matrox Monarch HD fjärrstyrs med en dator eller smartphone via webbläsaren. När enheten är inställd kan man med knappar på enheten starta och stoppa sändning och inspelning utan att använda dator eller smartphone.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.