Canon EF till Sony E-mount T Smart adapter

Metabones Canon EF till Sony E-mount T Smart adapter

Artikelnummer: 1032194
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Metabones T Smart Adapter - Canon EF till Sony E Mark V

Den här adaptern används för att använda Canon EF-objektiv på Sony-kameror med E-mount.

Nyheter i Mark V:

  • Gummipackning mot kameran
  • Status LED
  • ON/OFF knapp för Sonys inbyggda SteadyShot på utvalda kameramodeller
  • Kompatibel med Sony PXW-FS7 II

Adaptern gör även att kameran kan styra objektivet vilket ger dig möjlighet att kontrollera objektivets bländare genom kameran. Kameran får tillgång till obektivets EXIF-data vilket gör att information om fokusavstånd, bländare och zoomnivån lagras i bilderna. Objektivets bildstabilisering fungerar även med denna adapter. Adaptern och objektivet strömförsörjs från kameran och kräver därför ingen extern strömförsörjning.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.