Canon EF till Sony E-mount T Smart adapter

Metabones Canon EF till Sony E-mount T Smart adapter

Artikelnummer: 1032194
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Metabones T Smart Adapter - Canon EF till Sony E Mark V

Den här adaptern används för att använda Canon EF-objektiv på Sony-kameror med E-mount.

Nyheter i Mark V:

  • Gummipackning mot kameran
  • Status LED
  • ON/OFF knapp för Sonys inbyggda SteadyShot på utvalda kameramodeller
  • Kompatibel med Sony PXW-FS7 II

Adaptern gör även att kameran kan styra objektivet vilket ger dig möjlighet att kontrollera objektivets bländare genom kameran. Kameran får tillgång till obektivets EXIF-data vilket gör att information om fokusavstånd, bländare och zoomnivån lagras i bilderna. Objektivets bildstabilisering fungerar även med denna adapter. Adaptern och objektivet strömförsörjs från kameran och kräver därför ingen extern strömförsörjning.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.