Canon EF till Sony E-mount T Speed Booster Ultra

Metabones Canon EF till Sony E-mount T Speed Booster Ultra

Artikelnummer: 1032193
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Metabones T Speed Booster Ultra 0,71x II - Canon EF till Sony E

Speed Booster fungerar som en omvänd telekonverter och låter dig montera ett Canon Fullformat EF-objektiv på en Sony APS-C E-mount kamera. Adaptern har en förstoring av bildvinkeln med 0,71x, vilket innebär att brännviddsförlägningen i stort sätt neutraliseras, ljusinsläppet ökar och bilden som objektivet målar ut fokuseras till en APS-C sensors storlek, så att även skärpan ökar.

Fördelar:

  • Ökar ljusinsläppet
  • Reducerar brännviddsförlägningen till 1.07x
  • Arca Swiss-kompatibel avtagbar stativfot

Passar enbart med:

  • Canon Fullformat EF-objektiv ( Ej EF-S)
  • Sony E-mount APS-C kamera  (Ej Sony FE-mount fullformat)

Genom att din Sony E-kamera förser Speed Booster med ström så går det att använda autfokus med vissa objektiv och fokuseringstekniker.

Läs mer om adaptern och vilka objektiv som passar på metabones hemsida

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.