Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nikon G till E-Mount Speed Booster Ultra

Metabones Nikon G till E-Mount Speed Booster Ultra

Artikelnummer: 1015785
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fäst ett Nikon-objektiv på Sony E-mount
Metabones Speed Booster Ultra används för att fästa Nikon-objektiv (Nikon G och Nikon F) till Sony-kameror med E-mount. Du får ett bländarsteg större bländaröppning och 0,71x vidare brännvidd. Ställbar bländare i åtta hela steg plus halvsteg.

Kompatibel med Arca Swiss, Markins och Photo Clam kulled.

OBS! Denna Speed Booster är inte helt kompatibel med fullformatskamerorna A7, A7R och A7S.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.