Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nikon G till Micro 4/3 svart matt

Metabones Nikon G till Micro 4/3 svart matt

Artikelnummer: 1017341
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Objektivadapter för Nikon G objektiv till ett Micro 4/3 kamerahus
Objektivadapter som tillåter dig att fästa dina Nikon G-objektiv på ditt Micro 4/3 kamerahus. Objektivadapterns båda sidor är gjorda i mässing, både sidan som fästs på kameran och sidan där du fäster ditt objektv.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.