iPad

iPad är surfplattor från Apple som erbjuder en sömlös integration med övriga Apple-produkter. Arbeta effektivt med högupplöst Retina-skärm, processor och grafik med högre prestanda än någonsin och blixtsnabb trådlös uppkoppling. Hitta en iPad som passar dig och dina behov här. Köp online med snabb leverans.

29 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Surfplattor
Filtrering
Varumärken
Modell
Lagringskapacitet
Färg
Skärmstorlek
Laddningskontakt
Skärmupplösning
Dubbla simkortsplatser
Simkortsplats
Garanti
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.