Surfplattor

En surfplatta är ett lättanvänt, flexibelt och smidigt arbetsredskap eller en skärm för avkopplande surf, spel eller videosamtal. Vi har iPads och surfplattor med Android med högupplösta skärmar, generös lagring och prestanda för effektivt arbete och smidig multitasking. Besök oss i butik eller köp surfplatta online med snabb leverans.

18 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Minnesstorlek
Modell
Lagringskapacitet
Färg
Skärmstorlek
Laddningskontakt
Simkortsplats
Operativsystem
Bakre kamera
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.