Moza Mini-MI Gimbal

Kraftfull gimbal till smartphone med bra utbyggnadsmöjligheter

Artikelnummer: 1040604
 • Trådlös laddning samt USB-in och USB-ut.
 • 4 st 1/4" gängor för tillbehör.
 • Flera olika followmodes.
990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

Mini-MI Gimbal
LED-Belysning Mobile LED Light L2
1/4" hane - 1/4" hane 2-pack 828
2 049 SEK
Mini-MI Gimbal
Magic Arms
DITC80 förlängningskabel Lightning för Apple-produkter
1 378 SEK
Skapa videos utan kameraskakningar och oönskade vibrationer för att få ett snyggt resultat. Gimbalen har en mängd praktiska funktioner som trådlös laddning, fyra gängor för att fästa tillbehör, olika follow-modes och enjoystick gör Mini-MI till en kraftfull mobilgimbal i ett litet format.

Fördelar

 • Ger dig otroligt följsamma och stabila videos
 • Trådlös laddning för din smartphone
 • Fyra 1/4"-gängor för att fästa tillbehör
 • Flera följlägen för cinematiska rörelser
  • Inception-mode
  • Sport Gear Mode
  • Fast Tracking
  • Slow-motion
  • Vertigo Shot
  • Timelapse
  • Hyperlapse
 • Joystick och snabbknappar för enkel hanteringSkapa stabila och följsamma videor med en mobilgimbal

En gimbal ett hjälpmedel till din kamera som fungerar som en bildstabilisator. Gimbalen styrs med hjälp av små inbyggda motorer som noga aväger dina och kamerans rörelser för att kompensera för dessa. Detta för att kameran ska bli helt stilla när du använder den. Gimbalen hjälper dig att förebygga plötsliga skakningar som ger oönskade rörelser i dina filmer. Genom att undvika ryckningar och skakiga rörelser får dina inspelningar en mer jämn och professionell karaktär. De flesta av dagens gimbals är 3-axliga, vilket innebär att du kan luta, panorera och vända kameran utan några ryckiga rörelser. MOZA är en av flera tillverkare som erbjuder olika modeller av gimbals både till vanliga kameror och mobiler. Moza Mini-Mi är anpassad för att användas med mobiltelefoner. Moza Mini-Mi väger endast 543 gram med batteri och har måtten 143mm*107mm*290mm. Detta innebär att den tar inte för mycket utrymme eller vikt när du packar ner den i bagaget. 

Skillnader mellan Moza Mini MI och MOZA Mini-S


Ladda telefonen trådlöst via gimbalen 

Om din telefon har stöd för trådlös laddning så kan du ladda den utan att ansluta kabel så länge den sitter monterad i gimbalen. För telefoner som inte stödjer trådlös laddning finns en USB-A hona, så du kan ansluta din vanliga ladd-kabel för att ladda telefonen när du filmar. Det inbyggda batteriet laddas via en MicroUSB och kan laddas via en PowerBank i fickan eller väskan, bilen, mobil-laddaren eller datorn.

Montera tillbehör i någon av de fyra 1/4"-gängorna

Gimbalen har fyra 1/4"-gängor gör det lätt att montera tillbehör som mikrofoner och lampor på Mini-MI. Detta ger dig stora möjligheter att bygga ut din mobilgimbal till en komplett kamerarigg. En av de fyra gängorna sitter på undersidan ifall du vill montera gimablaen på ett stativ för att kunna skapa timelapse eller om du vill filma dig själv.

Flera follow-modes för cinematiska rörelser

Gimbalen har flera olika follow-modes för att skapa kreativa filmer och stabila tagningar.

Inception-mode

Inception-mode låter dig rotera telefonen runt sin egen axel, samtidigt som du kan föra gimbalen framåt för en effektfull roterande tagning

Sport Gear Mode

Sport Gear Mode gör gimbalen mer responsiv för snabba tagningar. Gimbal'ens motorer svarar snabbare och låter dig göra kraftfulla och snabba rörelser utan att du tappar ditt motiv.

Objektspårning

Markera objektet eller personen du vill följa i din telefon för att låta gimbalen spåra och följa objektet. Detta underlättar när du filmar då gimbalen följer objektet.

Joystick och smarta snabbknappar för enkel hantering

En joystick gör det lätt att ställa in riktningen på din gimbal samt att kontrollera gimbalen när du gör manuella tagningar. Snabbknapparna låter dig växla followmodes och ger åtkomst till andra funktioner. Fyra stycken LED-lampor indikierar vilken typ av follow-mode som är aktivt.


Levereras med

 • Gimbal
 • USB-kabel
 • Bordsstativ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.