LED-belysning med högt ljusflöde för sin kompakta storlek

Nanlite LED-Belysning Forza 60

Artikelnummer: 1046438
 • LED-belysningen har ett lättanvänt snabbfäste för olika slags ljusformare
 • Kraftfullt och flimmerfritt ljus på hela 11 950 lux
 • CRI-värde på 98 och TLCI på 95
 • Förprogrammerade specialeffekter för enkelhetens skull
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

LED-Belysning Forza 60
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
V-Mount Batteri 14,4V 13200mAh, 190Wh, D-Tap, 5V USB 2.1A, DC utgång
9 379 SEK
LED-Belysning Forza 60
V-Mount Batteri 14,4V 6600mAh, 95Wh, D-Tap, 5V USB 2.1A,DC utgång
Belysningsstativ 1004BAC
7 670 SEK

LED-belysning med högt ljusflöde för sin kompakta storlek

NanLite Forza 60 är liten och portabel, designad kunna tas med överallt, den väger endast 0,82 kg storleken kan jämföras med 1-liters vattenflaska (utan den medföljande reflektorn). Du får enkelt plats med Forza 60 i din utrustningsväska eller till och med en ryggsäck.

Fördelar

 • LED-belysningen har ett lättanvänt snabbfäste för olika slags ljusformare
 • Kraftfullt och flimmerfritt ljus på hela 11 950 lux
 • CRI-värde på 98 och TLCI på 95
 • Förprogrammerade specialeffekter för enkelhetens skull
 • Strömförsörjning via nätström eller batteri

LED-belysning med hög ljusintensitet

Med den medföljande reflektorn avger Forza 60 ett imponerande kraftigt och flimmerfritt ljus, hela 11 950 lux på 1 meters avstånd. När Forza 60 ha en fresnel lins (extra tillbehör) monterad ökar ljusstyrkan till hela 23 860 lux på 1 meter. Du kan snabbt anpassa ljusstyrka från 100% ner till 1% vilket gör att du kan göra justeringar utan att behöva använda ND-filter eller diffusionsmaterial.

Korrekt färgåtergivning för professionellt bruk

Belysningens ljusstyrka är viktig men den måste också ha korrekt färgåtergivning annars kommer en massa tid och pengar att gå åt i post-produktion. Forza 60 har ett CRI-värde på 98 och TLCI på 95 vilket betyder att du kan lita på att dina filmer får naturliga färger utan färgstick.

Förprogrammerade specialeffekter för enkelhetens skull 

NanLite Forza 60 har flera förprogrammerade specialeffekter för att enkelt imitera olika slags belysningsscenarier som annars kan vara svåra att återskapa. Genom en knapptryckning kan du simulera åskblixtar, en flimrande TV-skärm, en kamerablixt eller en glödlampa som är på väg att ge upp.
 

Strömförsörning via nätström eller batteri

Forza 60 är designad för användning både i studio och i fält. Belysningen kan drivas med antingen en medföljande nätadapter eller ett 14,8V V-Mount-batteri via D-Tap (ingår ej). På så vis kan du kan arbeta var du vill, oberoende av tillgången på ström.

Montera direkt på belysningsstativ eller i takfäste

För att du ska kunna montera din Forza 60 på ett belysningstativ så finns det en 5/8”-skruvgänga som passar alla standard belysningsstativ. Armaturen kan vridas 330 grader uppåt/nedåt vilket gör det enkelt att hitta en passande vinkel eller hänga belysningen i ett tak för studioanvändning. Fästet för ljusformare är utformat för snabb och enkel användning och den tysta fläkten gör att Forza 60 kan användas även i de mest ljudkänsliga situationerna.

Levereras med

 • NanLite Forza 60 5600K LED-belysning
 • 55 graders reflektor
 • Strömkabel
 • Transportväska
 • 5/8"-fäste

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.