W-2 WiFi Control Box Adapter

Nanlite W-2 WiFi Control Box Adapter

Artikelnummer: 1048020
  • Nanlite Forza 60, 300, 600 & Nanlite Pavotubes
  • WiFI-kontrollbox som ansluter din telefon till dina kompatibla Nanlite- och Ledgo LED-lampor
  • 512 kanaler
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

2.4G Wi-FI-kontrollsystemet är en Wi-FI-kontrollbox som ansluter din telefon till dina kompatibla Nanlite- och Ledgo LED-lampor via trådlöst internet. Systemet har 2,4G-funktion för den säkraste och stabilaste anslutningen och den har 512 kanaler.

Ladda ner den intuitiva appen och kontrollera ljusstyrka, färgtemperatur, RGB-färg och specialfunktioner från en och samma plats på din smartphone med enkla visuella skjutreglage.

Passar Nanlite Forza 60,300,600 samt Nanlite Pavotubes

Levereras med

  • Nanlite CN-W2 WiFi control box
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.