Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Surfboard mount AA-9 till KeyMission 170/360

Nikon Surfboard mount AA-9 till KeyMission 170/360

Artikelnummer: 1036757
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Surfboard mount till KeyMission 170/360

Fäste för surfingbräda som på ett säkert sätt sätter fast din KeyMission 170/360 på en surfingbräda eller snowboard. Tillbehörets basplatta fästs på brädan med stark självhäftande tejp och det finns också ett ankarfäste som sätter fast kameran till brädan med ett snöre. De två tillbehören används tillsammans för fördubblad säkerhet.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.