Commander Air 1 till Nikon

Nissin Commander Air 1 till Nikon

Artikelnummer: 1018253
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Nissin Commander Air 1 till Nikon

Läs vårt test om Di700A + Commander Air 1

Nissin Commander Air är en trådlös sändare till Nissin Air-systemet som till exempel Nissin Di700A

Fördelar:

  • Radiosändare med 30m räckvidd
  • Stöd för TTL
  • Stöd för HSS

Radiosändare

Nissin Di700A blixten innehåller en radiomottagare som gör att Nissin Commander Air kan komunicera direkt med den externa blixten. Fördelen med radiosignaler är att sändaren och mottagaren inte behöver fri sikt, samt att det fungerar även i ljusa miljöer, något som den inbyggda IR komunikationen i kameran har svårt för. Nissin Commander Air använder 2,4gHz bandet vilket ger en räckvidd på upp till 30m. En sändare kan styra 3 separata grupper och går att ställa i 8 olika kanaler om flera olika användare ska jobba samtidigt.

TTL

Nissin Commander Air har stöd för TTL, kamerans inbygga ljusmätare. Tack vare detta ställs styrkan på blixten in automatiskt för varje bild, så det är smidigt att använda även i skiftade ljusförhållanden

HSS

High Speed Sync gör det möjligt att använda Nissin Air-blixtar tillsammans med en snabb slutartid, ner till 1/8000 dels sekund. Funktionen underlättar rejält vid fotografering utomhus när blixten i huvudsak skall användas som upplättningsblixt men även när du önskar blixtfoton med kort skärpedjup eller vill frysa snabba rörelser.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.